fredag 10. april 2009

Johoo!!!

Da bærer det av sted til det store utland! I natt reiser vi til India og vi gleder oss! Koselig å høre fra dere der hjemme som har fulgt med på bloggen.

Hvis dere ønsker å maile oss mens vi er der nede er det viktig at dere ikke nevner typiske "kristen-ord" som Jesus, evangelisering, misjon e.l. og heller ikke navnet Ungdom i Oppdrag (YWAM).

Det blir spennende å se hva som ligger forran oss. Vi hadde ei fantastisk uke om misjon her som virkelig utvida forståelsen av hva misjon er. Det handler ganske enkelt om å bringe Guds fantastiske kjærlighet ut til alle mennesker. Det ønsker vi å være med på.

Stor klem fra Turid og Vetle

1 kommentar:

  1. nå må dere virkelig ha en kjempe fin tur på alle måter!!!!!vi skal tenke og be for dere våre venner!!!mathias har snakket om at dere skal til kinaland av eneller annen grunn og lola sier også det nå!!!så de har det med kjing kjong kinamann for tiden kan dere skjønne!!!!vi skal prøve å lære de -India-nå i påska!!!!Da blir det kos ¨å få litt oppdatering på mail etterhvert fra dere!!!!!mange gode klemmer fra oss 5!!!!!!

    SvarSlett