torsdag 15. januar 2009




I går kveld kom vi fram til basen Holmsted Manor etter endel reising og mye reising. Det var omtrent som å komme inn i skolebygget fra Harry Potter-filmene. Utrolig fint, men nesten litt uvirkelig. Vi bor faktisk i et slott! DTS'en starter ikke opp før på lørdag, så disse dagene blir rolige og vi gjør oss bare litt kjent. Vi har blitt svært godt tatt imot og folk er utrolig hyggelige og positive.

I dag snakket vi med en som kommer ikke langt fra Orissa i India hvor det har vært mye forfølgelse av kristne i den siste tiden. Helt uvirkelig å høre om hvordan forholdene er der for oss som er fra trygge og gode Norge. Flere tusen må skjule seg i skogene for ikke å bli angrepet og en av vennene hans fikk hogd av begge hendene med øks kun fordi han var kristen. Bare på vår DTS er tolv nasjoner representert, så det blir spennende å høre mer fra andre kulturer.

9 kommentarer:

  1. Ska si dere er raske på labben når det gjelder oppdateringer.
    Ville bare informere om at i dag har jeg vært på min første konfesamling uten Turid og Vetlufisjust. Det var hardt..

    SvarSlett
  2. Spennende å høre. Håper det blir et bra opphold!

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Smart med blogg.
    Gleder meg til å følge med på hva dere driver med. Dere har en spennende, lærerik, utfordrende og gøy tid framfor dere.
    Stay blessed!
    Klem Margrethe

    SvarSlett
  5. Sjukt! Håper dere får det fint, videre. Høres spennende ut asså! Lykke til :)

    SvarSlett
  6. Hei på dere turidogvetle!!!!
    Så gøy at dere har laget dere en blogg,slik at vi kan følge litt med på dere!!!!!Høres virkelig spennende ut!!!Dere er lure som "hiver"dere ut i verden og opplever masse spennende og intressant!!!legg gjerne inn bilder også,det syns ungene er kjempe gøy!!!her har vi feiret emmeline sin 1 års dag,og vil på vegne av henne,takke med en klem for den søte trille-leken hun fikk!!!heldigvis er hun flink til å låne vekk til lola(som tror alt er hennes fortiden::::::)
    kos dere masse,men ikke glem oss her hjemme!!!!Vi tenker masse på dere!!lola snakker om dere hver gang vi passerer badeland.............e&e

    SvarSlett
  7. gratulerer med ny sveis vetlus!!!!!!tenk at du måtte helt til Englang for å få "kløpt a dæ dei himla bølgan!!!!!"du ble jo virkelig kjekk!!!!!
    Så tøft ut å bo i et slikt slott ja!!!!hils Turid

    e&e

    SvarSlett
  8. Fytti! Det er jo virkelig et slott. Helt utrolig. Stilig!
    M

    SvarSlett
  9. Du var fin på håret, Vetle!

    SvarSlett