søndag 15. februar 2009

Hei alle sammen! Her kommer en liten oppdatering.

Tusen ting har skjedd siden sist, så vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men: Vi har vært i Brigthon og gitt mat og varm drikke til hjemløse en dag og vært på "bønnevandring" en annen dag. Forrige helg var vi i London og koste oss. Fantastisk dag, og vi tok en runde og så mange av de mest kjente attraksjonene, Turid slepte meg med rundt i klesbutikker og jeg slepte Turid med i gitarbutikker... Gi og ta! =) På kvelden spiste vi på en koselig italiensk resturant og kom sannelig i snakk med et russisk/engelsk par som satt ved siden av oss om Gud og sånn. De var veldig hyggelige og stilte en haug med spørsmål. Ble en veldig god samtale.

Undervisningsmessig hadde vi om Guds farshjerte for to uker siden, og om Den Hellige Ånd forrige uke. Veldig spennende og god undervisning. Nå skal vi til på trafficing (menneskehandel) og rettferdighet. Undervisningen her er veldig utfordrende på mange måter, men på god måte.

Ellers går det i mye "kristenting" som Bibel og bønn, arbeidsoppgaver (jeg er vaktmesterassistent og Turid er stuepike = god konservativ arbeidsfordeling :P hehe..), fotball og masse god mat.

Vi har det rett og slett fantastisk godt her. Både oss to sammen og det vi driver med.

Slenger med et par bilder. Det første er fra London, det andre fra Brighton og det siste fra da vi hadde snø her. Hørte en sa at snøen hadde ikke ligget sånn her på 40 år!

Forresten har vi funnet ut hvor vi skal reise! To måneder i India sammen fra april! Det blir bare utrlolig spennende og vi gleder oss veldig!






Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Herlig med en oppdatering! jeg liker at dere har det så bra! Jeg liker spessielt godt at Turid er stuepike=) haha!
    Sykt da at dere skal til India! Det blir nok spennende, ja!
    Dere er gode. Dere må ha det bra videre også!
    Klem fra katrine=)

    SvarSlett
  2. så gøy det høres ut til at dere har det!!!Dere er heldige!!!!Opplever utrolig masse hver dag!!!Givende!!!!Også India da!Tenk så spennende!!!Vi må jo bare begynne å spare,(og ikke få flere fartsbøter.....)så kunne vi besøkt dere kanskje!!India virker spennende på alle måter!!!
    Godet dere har tid til hverandre også-der skinner som 2 soler!!!!!Vi savner dere masse!!Ungene snakker ofte om dere skal dere vite!!!Kommer dere hjem før dere reisr til India?og hvir lenge blir dere der?i dag skal v i i 93 års party til oldemor-gunda!!!Tenkfor en alder!!!vi hilser fra dere!!!!godeklemmer fra store-store bror familien!!!!!snx

    SvarSlett